✓ 30 års erfaring

✓ Sans for detaljen

✓ Få et uforpligtende tilbud

​Billig maling og udstyr forhandles i malerbutik

Er du på udkig efter malerudstyr til dit malerarbejde derhjemme? Så kan du med fordel kigge forbi vores nye malerbutik, hvor vi bl.a. forhandler den samme maling, som vi selv bruger i vores arbejde som maler. Dermed er du virkelig sikret kvalitet!

Butikken har åbent for både private og erhvervskunder, der kommer fra blandt andet Aars, Hobro, Aalborg og omegn, og den ligger lige ved siden af vores malerforretning Malermester Berit Asp Madsen i Aars.

Malerens lagersalg: Køb billig maling!

Skal du male hele din bolig, kan du med fordel købe billig maling i vores malerbutik, hvor vi tilbyder lagersalg af den samme maling, som vi selv benytter til vores malerarbejde.

Derudover forhandler vi også alt andet nødvendigt malerudstyr til projektet, herunder pensler og så videre, ligesom vi også forhandler et stort udvalg af forskellige tapeter, herunder bl.a. tapet med motiver i form af fotostat og lignende - så du kan få det lige efter din smag og stil. 

Toning af maling på kun 15 minutter

Vi kan også tone din maling på stedet, så du kan få lige præcis den farve, du ønsker. Vi har maskinerne til toningen stående i butikken, så du skal højst vente i 15 minutter på din tonede maling.​

Hvad koster maling?

Vores priser på maling afhænger bl.a. af, hvilken type maling du har brug for, om det fx er loftmaling, træmaling, træbeskyttelse eller vægmaling, og hvor meget du skal bruge. Vi tilbyder lagersalg, og du kan derfor altid være sikker på at købe maling hos os til en rigtig god pris – vi har nemlig billig maling i god kvalitet.

Kontakt os eller kig forbi vores malerbutik

Du kan kontakte os på tlf. 22 72 46 11 eller skrive til vores e-mail beritasp68@gmail.com, hvis du har spørgsmål til vores produktsortiment, eller hvis du ønsker at høre om vores priser. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken og se vores gode tilbud på maling og malerudstyr.

​​

Skal vi sende dig et gratis tilbud?

Udfyld formularen med dine ønsker og indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Berit Asp Madsen

CVR: 35358390

​Tlf.: 22 72 46 11

E-mail: beritasp68@gmail.com

Adresse: Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars