✓ 30 års erfaring

✓ Sans for detaljen

✓ Få et uforpligtende tilbud

Billig maling og malerudstyr forhandles i malerbutik

Er du på udkig efter malerudstyr til dit malerarbejde derhjemme? Så kan du med fordel kigge forbi vores nye malerbutik, hvor vi blandt andet forhandler den samme maling, som vi selv bruger i vores arbejde som maler.

Butikken har åbent for både private og erhverv, der kommer fra blandt andet Aars, Hobro, Aalborg og omegn, og den ligger lige ved siden af vores malerforretning Malermester Berit Asp Madsen i Aars.

Malerens lagersalg

Skal du male hele din bolig, kan du med fordel købe billig maling i vores malerbutik, hvor vi tilbyder lagersalg af den samme maling, som vi selv benytter til vores malerarbejde.

Derudover forhandler vi også alt andet nødvendigt malerudstyr til projektet, herunder pensler og så videre, ligesom vi også forhandler et stort udvalg af forskellige tapeter, herunder blandt andet tapet med motiver i form af fotostat og lignende.

Toning af maling på kun 15 minutter

Vi kan også tone din maling på stedet, så du kan få lige præcis den farve, du ønsker. Vi har maskinerne til toningen stående i butikken, så du skal højst vente i 15 minutter på din tonede maling.

Hvad koster maling?

Vores priser på maling afhænger blandt andet af, hvilken type maling du har brug for, om det for eksempel er loftmaling, træmaling, træbeskyttelse eller vægmaling, og hvor meget du skal bruge. Vi tilbyder dog lagersalg, og du kan derfor altid være sikker på at købe maling hos os til en rigtig god pris.

Kontakt os eller kig forbi for at købe billig maling

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 72 46 11 eller e-mail beritasp68@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment, eller hvis du ønsker at høre mere om vores priser. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken og se vores gode tilbud på maling og malerudstyr.

Skal vi sende dig et gratis tilbud?

Udfyld formularen med dine ønsker og indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Berit Asp Madsen

CVR: 35358390

​Tlf.: 22 72 46 11

E-mail: beritasp68@gmail.com

Adresse: Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars