✓ 30 års erfaring

✓ Sans for detaljen

✓ Få et uforpligtende tilbud

​Tapetsering og opsætning af filt og væv

​Hos malerfirmaet Berit Asp Madsen i Aars har vi mange års erfaring med blandt andet tapetsering samt opsætning af filt og væv. Vi står også med glæde til din rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne for opsætning af tapet i dit hjem.

Vi kører primært rundt til byer som fx Aalborg og Hobro for at tapetsere, men bor du i nærheden, hjælper vi selvfølgelig også gerne dig.

Skab en særlig stemning med tapetsering

Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle.

Er du i tvivl om, hvilket tapet der passer bedst til din nuværende stil, rådgiver vi dig gerne. Vi har mange års erfaring med tapetsering, og med vores sans for detaljer er vi de rette at gå til, hvis du har behov for vejledning

Lad en professionel om opsætning af tapet

Tapetsering kræver, at væggen er helt glat og jævn. Det kan være svært at gøre vægge glatte selv, og derfor kan det være nødvendigt med professionel spartling eller renovering udført af en erfaren maler, inden opsætningen påbegyndes. 

Det kan også være, at dit hus har nogle specifikke udfordringer som fx skråvægge, hjørner osv., og derfor er professionel tapetopsætning altid det valg, der giver de flotteste resultater.

Kontakt os - få en pris på tapetsering og opsætning af filt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om vægbeklædninger, eller hvis ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave med opsætning af glasvæv, filt, tapet eller måske bare en grundig omgang maling. 

Du kan fange os på vores e-mail beritasp68@gmail.com eller telefon 22 72 46 11.

​​

Skal vi sende dig et gratis tilbud?

Udfyld formularen med dine ønsker og indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Berit Asp Madsen

CVR: 35358390

​Tlf.: 22 72 46 11

E-mail: beritasp68@gmail.com

Adresse: Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars