✓ 30 års erfaring

✓ Sans for detaljen

✓ Få et uforpligtende tilbud

Maling af facade og maling af hus udføres

Hos Malermester Berit Asp Madsen har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade i omegnen af Hobro, Aars og Aalborg. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning i maling af hus, der tager udgangspunkt i jeres bolig.

Maling af hus med kyndig rådgivning

​Udvalget af produkter og farver til maling af facade er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger til maling af hus.


Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

Få et tilbud på maling af facade

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på maling af hus og facade. Vi tilbyder maling af facade på parcelhuse, sommerhuse, villaer og etageejendomme. Du kan ringe til os på telefon 22 72 46 11 eller skrive til vores e-mail ​​beritasp68@gmail.com.

Skal vi sende dig et gratis tilbud?

Udfyld formularen med dine ønsker og indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Malermester Berit Asp Madsen

CVR: 35358390

Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars

​Telefon: 22 72 46 11

E-mail: beritasp68@gmail.com

Berit Asp Madsen

Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars