✓ 30 års erfaring

✓ Sans for detaljen

✓ Få et uforpligtende tilbud

​Maling af facade og maling af hus udføres

​Hos Malermester Berit Asp Madsen har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade i omegnen af Hobro, Aars og Aalborg. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning i maling af hus, der tager udgangspunkt i jeres bolig. Naturligvis påtager vi alle opgaver indenfor maling – både udvendig facademaling og indvendig vægmaling.

Få kyndig rådgivning om maling af hus

Udvalget af produkter og farver til maling af facade er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger til maling af hus.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.​

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

Få et tilbud på maling af facade

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på husmaling og facademaling. Vi tilbyder maling af facade på parcelhuse, sommerhuse, villaer og etageejendomme, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om disse ydelser og priser.

Du kan ringe til os på telefon 22 72 46 11 eller skrive til vores e-mail beritasp68@gmail.com.​

Skal vi sende dig et gratis tilbud?

Udfyld formularen med dine ønsker og indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Berit Asp Madsen

CVR: 35358390

​Tlf.: 22 72 46 11

E-mail: beritasp68@gmail.com

Adresse: Hjortkjærsvej 11, 9600 Aars