Vi udfører

Tapetsering og opsætning af filt og væv

​Hos malerfirmaet Berit Asp Madsen i Aars har vi mange års erfaring med blandt andet tapetsering samt opsætning af filt og væv. Vi står også med glæde til din rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne for opsætning af tapet i dit hjem.

Vi kører primært rundt til byer som fx Aalborg og Hobro for at tapetsere, men bor du i nærheden, hjælper vi selvfølgelig også gerne dig.

Skab en særlig stemning med tapetsering

Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle.

Er du i tvivl om, hvilket tapet der passer bedst til din nuværende stil, rådgiver vi dig gerne. Vi har mange års erfaring med tapetsering, og med vores sans for detaljer er vi de rette at gå til, hvis du har behov for vejledning

Maling af facade og maling af hus udføres

​Hos Malermester Berit Asp Madsen har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade i omegnen af Hobro, Aars og Aalborg. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning i maling af hus, der tager udgangspunkt i jeres bolig. Naturligvis påtager vi alle opgaver indenfor maling – både udvendig facademaling og indvendig vægmaling.

​Få kyndig rådgivning om maling af hus

Udvalget af produkter og farver til maling af facade er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger til maling af hus.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.​

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

Maling af loft og vægge udføres

Berit Asp Madsen giver nyt liv til gamle bygninger. Her kører vi dagligt ud til kunder i Aars, Farsø og Aalborg for at udføre maling af loft og vægge.

Vi udfører maling af loft for private og erhverv

Vi står for renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer, huse og i lejligheder.

Fremstår din lejlighed mørk og slidt, kan det være på tide med en opfriskning af vægge og lofter. Her har boligforeningen ofte en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye, friske farver til maling af loft og vægge.

Vi udfører selv de mest komplicerede og omfattende renoveringer i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat med maling af loft og vægge bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

Vinduer

Berit Asp Madsen har gjort renovering og maling af vinduer til et af firmaets specialer.

Skal farven på de gamle trævinduer ændres, kan det være en krævende opgave, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede.

Vi løser dog opgaven professionelt, så resultatet bliver elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os